غذاهای محلی
این پست را واسه کسی گذاشتم که گرسنه اش شده و دنبال یه غذای درست وحسابی میگرده منم بهش پیش نهاد میکنم که یکی از این چند غذا را بپزه و میل کنه تا طرفدار همیشگی غذاهای سده ای بشه در ضمن هر کدام از عزیزان که درخواست کنن براشون دستور پخت غذاها رو بذاریم
آبرمی: همون کوفته برنجی خودمونه
کوفته طلا و نقره : گوشت - آرد نخودچی- برنج
کوفته گندمی: گوشت- گندم - سبزی
آش باقالی: باقالا کوبیده شده- آویشن - نمک - روغن
قیمه ریزه: آرد نخود چی -گوشت - تخم مرغ
کله گنجیشکی: گوشت چرخ کرده - سیب زمینی - روغن
نخود آب : دیزی خودمونه یکمه تفاوت توی پختش داره
گوشت وعدس: آرد - عدس- گوشت - مقدار کمی سبزی
گوشت و سبزی: گوشت - لوبیا (زیاد) - سبزی
خورشت به وآلو: گوشت - آلو - به
کالا جوش: کشک - تخم مرغ - پیاز سرخ کرده
دو نکته را حتما باید خدمتتون عرض کنم :
۱- اینکه شاید قبلا بعضی از این غذاها نامش به گوشتون
خورده باشه و فکر کنید این غذاها از سده نباشه ولی در
مرور زمان احتمالا به شهر های دیگه منتقل شده ولی اصل
این غذا مال وطن ماست
۲- دو غذای دیگه به نام های آش ابودر دار و آش دندونی هم
وجود داره ولی چون مخلفاتش را بلد نبودم ننوشتم
یه لبخند