به نام خدا

این پست را واسه کسی گذاشتم که گرسنه اش شده و دنبال یه غذای درست وحسابی میگرده  منم بهش پیش نهاد میکنم که یکی از این چند غذا را بپزه و میل کنه تا طرفدار همیشگی غذاهای سده ای بشه در ضمن هر کدام از عزیزان که درخواست کنن براشون دستور پخت غذاها رو بذاریم

آبرمی: همون کوفته برنجی خودمونه

کوفته طلا و نقره : گوشت - آرد نخودچی- برنج

کوفته گندمی: گوشت- گندم - سبزی

آش باقالی: باقالا کوبیده شده- آویشن - نمک - روغن

قیمه ریزه: آرد نخود چی -گوشت - تخم مرغ

کله گنجیشکی: گوشت چرخ کرده - سیب زمینی - روغن

نخود آب : دیزی خودمونه یکمه تفاوت توی پختش داره

گوشت وعدس: آرد - عدس- گوشت - مقدار کمی سبزی

گوشت و سبزی: گوشت - لوبیا (زیاد) - سبزی

خورشت به وآلو: گوشت - آلو - به

کالا جوش: کشک - تخم مرغ - پیاز سرخ کرده

دو نکته را حتما باید خدمتتون عرض کنم :

۱- اینکه شاید قبلا بعضی از این غذاها نامش به گوشتون

 خورده باشه و فکر کنید این غذاها از سده نباشه ولی در

 مرور زمان احتمالا به شهر های دیگه منتقل شده ولی اصل

این غذا مال وطن ماست

۲- دو غذای دیگه به نام های آش ابودر دار و آش دندونی هم

وجود داره ولی چون مخلفاتش را بلد نبودم  ننوشتم

                                                 یه لبخند